×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Phytocell Mask

Product Code: 0514
Phytocell Mask

Dit luxe gelmasker, op basis van stamcellen, is speciaal bestemd voor de verzorging van de rijpere, droge of vochtarme huid. Stamcellen in onze huid zorgen voor een voortdurende vernieuwing van de opperhuid. Hun activiteit vermindert echter sterk bij veroudering. De werkstof is een extract met speciale appelstamcellen dat de werking van onze eigen stamcellen stimuleert en beschermt tegen afbraak. Dit zorgt voor een continue huidvernieuwing, waardoor de huid langer jong toont en rimpelvorming wordt afgeremd. De huid wordt mooi glad en egaal. Collageen zorgt voor een hydraterende werking en sojapeptiden versterken de celstofwisseling. Het masker is als stay-on masker ideaal te combineren met het Phytocell complex serum en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen.

Beschrijving

Details

Werking:

Het masker stimuleert het vernieuwingsproces van de huid, remt rimpelvorming, werkt hydraterend en beschermt de huid tegen vrije radicalen

Gebruik:

Na het aanbrengen minstens een kwartier laten inwerken. Voor consumentgebruik 1x per week

's avonds na de reiniging aanbrengen en gedurende de nacht in laten werken. 's Ochtends de gebruikelijke reiniging toepassen. Wanneer het masker wordt toegepast in combinatie met het Phytocell complex serum brengt men eerst het serum aan en daar overheen het masker.

Extra informatie

Extra informatie

Huid Droge of vochtarme huid, Rijpere huid