×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Paraffin Mask

Product Code: 05102
Paraffin Mask

Dit half-elastische masker versterkt in hoge mate de werking van een cosmetisch product dat van te voren op de huid is aangebracht, doordat de huidwarmte wordt vastgehouden. Zo kan men de effectiviteit verhogen van emulsies, maskers, huidsera, oogbehandelingen etc. Ook zeer effectief bij een onzuivere huid met comedonen.


OF
Beschrijving

Details

Werking:

Verhoogt de effectiviteit van elke behandeling.

Gebruik:

Paraffin mask smelten in een komfoor tot net vloeibaar, vervolgens met een speciaal breed paraffinepenseel in gelijkmatige streken over het aangebrachte product aanbrengen tot enkele millimeters dik. (Vóór het aanbrengen van de paraffine eerst een gaas aanbrengen). Na 20 minuten afnemen. NB Controleer voor gebruik altijd even de temperatuur van het paraffin mask op de binnenzijde van uw pols.

Extra informatie

Extra informatie

Huid Nee
Volume 500 gr

Over Nouvital Cosmetics

Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist en opleidingsinstituut. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. Onze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.